Това заяви депутатът от Демократична България Владислав Панев в ефира

...
 Това заяви депутатът от Демократична България Владислав Панев в ефира
Коментари Харесай

Владислав Панев: Бинарен избор ще бъде представен на българите на 2 април - между ПП,ДБ и ГЕРБ, БСП и ДПС

 Това съобщи депутатът от " Демократична България " Владислав Панев в ефира на Българска национална телевизия.

Панев акцентира, че съществуването на реформаторско държавно управление е основно за България за десетилетия напред за просперитета на нашата страна.

 

" Виждаме какво се случва в този момент в Народното събрание - през днешния ден на икономическа комисия за следващ път е блокиран законът за застраховането. А той е значим, тъй като Бюрото ни по зелена карта е под мониторинг поради това, че една съответна застрахователна българска компания на прочут предприемач наш не си заплаща вредите в чужбина и това е от доста години. И в този момент виждаме, че всички, отвън Демократична България и Политическа партия, го пазят този предприемач, което е спънка за процедурата за влизане на България в еврозоната ", разясни Владислав Панев.

По думите му поради конктерни ползи промените в България не се случват.

По въпроса за Наказателно-процесуален кодекс и Закона за правосъдната власт той уточни, че няма техническо време за завършване на тези два закона на практика няма до края на това Народно заседание.

 

" А за какво няма - тъй като таймингът беше по този начин очакван от страна на болшинството, че тези промени да не се случат ", сподели Панев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР